Voordelen

Verleng de levensduur van uw matrassen!

Matrasfabrikanten- en specialisten adviseren dat een matras na 5 jaar vervangen moet worden vanwege de te hoge concentratie aan allergenen stoffen!

Om de 5 jaar een nieuw matras aanschaffen is echter niet nodig: twee keer per jaar een matrasreiniging door MatrasCleaner en regelmatig inspuiten met MatrasClean-Spray verlengt de levensduur met 40% tot 100%. En bent u bovendien altijd verzekerd van een fris en hygiënisch matras voor uw gasten.

Extra service voor uw gasten

Een 5 jaar oud matras heeft een populatie van 1 tot 2 miljoen huisstofmijten. Daarnaast bevat het een grote hoeveelheid huidschilfers, stof, bacteriën, schimmels, virussen en sporen. Het grootste bestanddeel van de vervuiling in een matras bestaat uit de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit komt doordat de huisstofmijt tijdens zijn leven 200 keer zijn eigen lichaamsgewicht aan ontlasting afscheidt in het matras. Uw gasten kunnen hier extreme benauwdheidsklachten van krijgen.

Uw matrassen worden periodiek door MatrasCleaner gereinigd. Uw personeel van de housekeeping kan de matrassen na de reiniging zelf voor onderhoud inspuiten met MatrasClean-Spray. 

MatrasCleaner stelt u verder een aantal promotiemiddelen ter beschikking. Hiermee kunt u uw gasten aantonen dat de matrassen dagelijks antibacterieel en antiallergisch worden behandeld. En dat u het belangrijk vindt om hen een schone en gezonde slaapplaats aan te bieden. Wie wil er nu niet op een werkelijk schoon en heerlijk fris ruikend matras slapen!

Momenteel heeft 30% van de bevolking een allergie. Met MatrasCleaner kunt u deze grote doelgroep met een gerust hart ontvangen.