Goede matrasreiniging

Er gaat niets boven een heerlijk fris en hygiënisch gereinigd matras. Bij MatrasCleaner krijgen we dan ook veel reacties van tevreden klanten. Hieronder vindt u een kleine selectie van deze reacties.

Mevrouw Hunneman, hoofd housekeeping van Best Western Hotel “De Zwaan’ uit Raalte
Mevrouw Hunneman is verantwoordelijk voor het huishouden in het prachtige hotel “De Zwaan” in Raalte en ze vertelt enthousiast over haar ervaring met MatrasCleaner:

“De matrassen van het hotel waren al iets van 5 jaar oud en ik vond het wel eens tijd worden om ze een flinke schoonmaakbeurt te geven. Maar hoe reinig je nu snel en hygiënisch 60 matrassen?
Op internet vond ik al snel MatrasCleaner. Bingo, dacht ik en ik maakte een afspraak met de heer Martin Smiet, die samen met zijn zoon Rob Smiet voor MatrasCleaner werkzaam is in het oosten van het land.
Na de hygiënetest kon ik zien hoeveel vuildeeltjes er van een matras afkomen. Nou, ik was overtuigd! Onze matrassen worden nu elk half jaar door MatrasCleaner gereinigd, zodat onze gasten van een schone en gezonde nachtrust kunnen genieten!”

De heer en mevrouw Blom uit Zoetermeer
Hendrik en Jannetje Blom hebben onlangs voor de eerste keer hun matras laten reinigen door MatrasCleaner. De heer Blom:

“Mijn vrouw Jannetje kampt al jaren met allergisch astma, vooral ´s nachts had ze hier erg last van. Toen we een nieuw matras hadden gekocht werden de klachten wat minder maar na een aantal maanden begon het piepen ´s nachts weer. We besloten om ons matras eens te laten reinigen. Via Google vonden we MatrasCleaner en sinds hun bezoek slaapt mijn vrouw als een roos.”
“Nou, en toen hebben we ze snel weer gebeld om ook het logeerbed te laten reinigen! Dan slapen onze kleinkinderen voortaan ook in een heerlijk fris bed wanneer ze komen logeren”, aldus mevrouw Blom.

Familie van Rossum uit Oss
Jacqueline van Rossum vertelt wat MatrasCleaner betekent voor haar gezin:

“Onze dochter heeft last van huisstofmijtallergie. Alle kamers elke dag goed doorluchten helpt wel iets maar het vervelende is dat je de matrassen zelf niet kan schoonmaken. Een vriendin vertelde mij een keer over MatrasCleaner en zo zijn ze twee jaar geleden voor het eerst bij ons langs geweest. Experts die weten waar ze over praten. We zijn nu vaste klanten en hebben laatst ook antiallergisch beddengoed en een spray gekocht bij MatrasCleaner. Onze dochter is nu bevrijd van die vervelende kriebelhoest, daar doe je het toch voor!”

156 thoughts on “Goede matrasreiniging

 1. Gus zegt:

  A excellent minor location.The foodstuff is delectable and the men and women there are Fantastic!

  e343453.com

 2. Brenton zegt:

  Upon your personalized should really inside the steering of be a portion of a contest for accurately a single of the greatest Excellent top quality internet web-sites on the world-wide-web. I’m going in just the steerage of endorse this website!

  78dyhfhsdhfs98.com

 3. furtdsolinopv zegt:

  I am not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this information for my mission.

  http://www.furtdsolinopv.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *