Werkwijze op locatie

MatrasCleaner is opgericht in 2005 en heeft meer dan 50 vestigingen in de Benelux. Wij de specialist in het op locatie milieuvriendelijk en duurzaam reinigen van matrassen. De matrascleaners reinigen bij u thuis, op uw boot, in uw caravan, in uw camper, in uw vakantiehuis, etc. Uw matras wordt aan beide zijden gereinigd en u hoeft uw matras niet te verplaatsen.

Gratis testreiniging
MatrasCleaner maakt de vervuiling zichtbaar en aantoonbaar voor u met de matrashygiënetest. Dit is een test waarbij een zwarte doek tijdelijk op de machine als filter wordt geplaatst. Na 1 minuut matras reinigen tonen we u de vervuiling. Dit is ongeveer 5% van wat wij bij een gehele dieptereiniging verwijderen. Er vormt zich vrijwel altijd een wit/grijs bergje fijnstof dat grotendeels bestaat uit de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijten. Zo kunnen we samen bepalen of een volledige dieptereiniging noodzakelijk is. Op verzoek kan een ACAREX test gedaan worden, waarbij de allergie-waarde bepaald kan worden.

Vraag hier uw gratis testreiniging aan
4 Fasen dieptereiniging

 1. Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matrasreinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor wordt alle inwendige vervuiling van het matras losgetrild en verpulverd. Denk hierbij aan de uitwerpselen van de huisstofmijten, urinekristallen en huidschilfers.
 2. Het vacuüm zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle vervuilingsdeeltjes op in een HEPA-filter. Dit filter is speciaal ontworpen om 99,97% van alle vervuiling groter dat 0,3 micron vast te houden.
 3. UVC-Reiniging. In deze fase wordt uw matras behandeld met een UVC licht dat huisstofmijten, bacteriën en sporen doodt. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.
 4. Uw matras wordt behandeld met de anti huisstofmijt spray van MatrasCleaner. Deze unieke spray is speciaal ontwikkeld voor MatrasCleaner en bevat hoogwaardige ingrediënten. De spray werkt direct tegen huisstofmijt, neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijtuitwerpselen en verfrist het matras.

Voordelen

 • Service op locatie.
 • Geen voorrijkosten
 • Droge reiniging
 • Matras direct te beslapen
 • Reiniging vrij van chemicaliën
 • Verlengt de levensduur van uw matras
 • Neutraliseert geuren
 • Anti allergische behandeling

Tip: Voor optimaal onderhoud van uw matras kunt u zelf maandelijks uw matras behandelen met de anti allergie spray van MatrasCleaner.

Maak een afspraak voor de 4 fasen dieptereiniging!
Meer weten over matrasreiniging?
Bel 035 5319647 of ga naar contact.